Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (2023)

Rena

köp nu

Letar du efter en ny luftrenare? Våra luftrenare är designade för att effektivt förstöra skadliga partiklar som kan finnas i inomhusluften, såsom damm, pollen, bakterier och virus. Med vår Purify luftrenare kan du njuta av renare, hälsosammare luft i ditt hem eller på kontoret.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (1)

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (2)

Renare airPurify 30

4490:-

Luftrenare för det rum där du spenderar mest tid, det vill säga sovrummet.

köpa luftrenare

Förmåga:

30 m²

ozonfunktion:

Rengöringslägen:

2

LÄS MER

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (3)

Renare luftrenare 60

5990:-

Dubbla rengöringskraften, inte priset. Den bästa luftrenaren för allergiker och sovrummet.

köpa luftrenare

Förmåga:

60 m²

ozonfunktion:

LÄS MER

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (4)

Renare luftrenare 120

7990:-

Håll hela ditt hem friskt på autopilot med vår mest kraftfulla luftrenare.

köpa luftrenare

Förmåga:

120 m²

ozonfunktion:

Rengöringslägen:

3

LÄS MER

Upptäck luftrenaren Purify på 2 minuter

Andas ren luft 24 timmar

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (5)

ALLERGI

Är allergier mot pollen, dammkvalster eller husdjur som stör dig? Erfarenhetbefrielsemed luftrenaren Purify idag!

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (6)

HÄLSORISKER

Orolig för mögel och dess skadliga effekter? Få ett kontinuerligt kraftfullt skydd och lev hälsosammare med vår luftrenare.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (7)

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (8)

SYMPTOM

Är du oförklarligt trött, stressad eller är du förkyld?Fortsätt vara aktivlättnadav dina symtom med Purifyluftfilter- och kanbättre idag.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (9)

LUFT

Känns inomhusluften kvalmig eller kvalmig? Upplev en omedelbar förvandling med Purify Air Purifier. Nu kan du andas fritt igen.

Det är därför du behöver en luftrenare

Var femte svensk drabbas av luftföroreningar inomhus, enligt Folkhälsomyndigheten. Luften kan innehålla virus, bakterier, pollen och allergener. Barn och äldre är mer känsliga för luftföroreningar, vilket gör det särskilt viktigt för familjer med små barn eller seniorer att använda en luftrenare eftersom den tar bort föroreningar som damm, pollen och VOC, en luftrenare kan hjälpa till att förbättra det allmänna tillståndet av din familj. hälsa.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (10)

Luften i ditt hem är full av skadliga partiklar.som allergener, pollen, mögelsporer, virus och bakterier. Förorenad inomhusluft är känt för att orsaka vanliga hälsoproblem.

Din kropp gör allt den kan för att filtrera bort dem.toxiner, men vissa föroreningar kommer in i dina organ, inklusive din hjärna. Där samlas det och orsakar inflammationer och andra hälsoproblem som huvudvärk, trötthet och nästäppa.

Vår luftrenare förstör skadliga partiklar

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (11)

"Vanliga luftrenare samlar bara upp damm"

Vanligluftfilterfångar upp föroreningar i filtren. Problemet är att vissa hälsofarliga partiklar är så små att de kan passera genom dessa filter.

Konventionella luftrenare fångar bokstavligen bara damm, som stora dammsugare, maskerar och cirkulerar gammal luft, snarare än att förstöra hälsofarliga partiklar.

Luftrenaren Purify, å andra sidan, förstör föroreningar som är 1000 gånger mindre än vad dessa HEPA-filter kan fånga upp.

Purify använder avancerad teknologi baserad på etablerad vetenskap för att aktivt rena luft utan att filtrera den. Därför kan Purfiy ta bort föroreningar från luften direkt när de kommer ut i miljön.

Ny proprietär teknologi

Hemligheten bakom Purifys framgång är den patenterade Oxyplasma-teknologin som finns i våra luftrenare. Denna innovativa teknologi är baserad på studier, laboratorietester och feedback från kunder, inklusive allergiker och astmatiker.

Resultatet är konsekvent, kraftfull och klinisk luftrening, för kommersiella miljöer och privat bruk. Luftrenaren har utvecklats i nära samarbete med Luleå tekniska universitet.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (12)

Så här fungerar vår luftrenare

Purify renar aktivt luften omkring dig, utan att behöva gå igenom luftrenarens filter. Därför kan kontaminering stoppas redan innan den börjar sprida sig till din miljö. Plus, Purify-luftrenare förstör de minsta partiklar som HEPA-filter inte kan fånga upp.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (13)

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (14)

Inuti luftfiltret

De minsta partiklarna och gaserna som passerar genom luftrenarens unika reningskammare avlägsnas omedelbart.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (15)

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (16)

Uteluftfilter

Oxyplasma® utsöndras. Nu städas alla utrymmen och ytor som vanliga luftrenare inte kan komma åt.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (17)

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (18)

i hela rymden

Oxyplasma® ger ett konstant, tyst och påtagligt skydd mot hälsofarlig inomhusluft.

Hur man väljer rätt luftrenare

Rätt luftrenare för dina behov beror på vilken typ av problem du vill lösa med luften i ditt hem, samt storleken på det område du vill att din luftrenare ska rengöra.

Jag har problem med allergier, astma eller symtom

lider du avproblem med inomhusluftenså du bör främst använda enluftrenare i ditt sovrum. Detta beror på att du spenderar det mesta av din tid där. Att andas ren luft på natten hjälper kroppens immunförsvar att vila och detta kommer att förbättra uthålligheten även under dagen när du inte är i närheten av din luftrenare. För det är bara sovrummenPurify 30 ett utmärkt val. Du kan sedan utöka med ytterligare luftrenare i resten av huset vid behov.

Jag har problem med möglig luft hemma.

om din äldstaproblemet är att luften helt enkelt inte känns friskdu borde förstplacera en luftrenare så centralt i hemmet som möjligt. För detta ändamål är detrena 120ett bra alternativ av två skäl, dels för att det är en av få luftrenare som verkligen kan täcka en så stor yta (upp till 120 m2) och dels för att den har envalfri ozonfunktion.Detta ozon renar luften som passerar genom din luftrenare och bryter ner lukter mycket effektivt. Luften kommer att kännas fräschare och friskare.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (19)

Är det värt att köpa en luftrenare?

Är du plågad av vanliga hälsoproblem, utan att veta varför? Så inomhusluft kan vara förklaringen, och en luftrenare lösningen.

 • Stör allergier eller astma dig?
 • Har du ofta huvudvärk eller ont i nacken?
 • Lider du regelbundet av nysningar och nästäppa?
 • Bor du nära en snabbmatsrestaurang, rökområde eller annan utomhusmiljö som är särskilt förorenad?
 • Har du familj eller är du pensionär?*

*Barn är särskilt känsliga för luftföroreningar, visar bland annat Naturvårdsverkets arbete med miljö och lufthälsa. Deras små luftvägar är inte utvecklade och de har närmare markkontakt. Epidemiologiska studier visar också att äldre är en riskgrupp.

Har du några oförklarliga hälsoproblem? Vi spenderar 80 % av vår tid inomhus, med våra nära och kära. Därför är en luftrenare perfekt för dig som helt enkelt vill andas hälsosammare och fräschare luft varje dag.

Hur fungerar Ozoneair Purify?

Istället för att förlita sig på filter för att fånga upp orenheter, förstör Ozoneair Purify permanent partiklar. För att uppnå detta använder maskinen den patenterade och forskningsbaserade Oxyplasmas reningsteknologi.

Metoden bygger på decennier av kunskap och forskning. Genom nära samarbete med Luleå tekniska universitet tillverkades produktens unika reningskammare. Det tillåter en nästan tyst luftrening. Du kan ha Purify på 24 timmar om dygnet, utan irriterande hum. Varför inte placera den i sovrummet för en hälsosam sömn?

Tack vare tekniken kan Purify nå både ytor och utrymmen i ditt hem. Oxyplasma, som är en rengöringsavfallsprodukt, består av joner, elektroner och laddade partiklar.

Reningskraften förstör partiklar som är 1000 gånger mindre än vad vanliga luftrenare klarar av. Detta innebär att Purify kommer åt de farligaste luftbovarna för hälsan; nanopartiklar som allergener, bakterier och virus.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (20)

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (21)

Hur vet man om det är dålig luft hemma?

När det kommer till luftkvaliteten i ditt hem är du kanske inte säker på vad som är normalt och vad som inte är det. Du kan trots allt inte se eller lukta luftburna föroreningar.

Men det finns vissa tecken på att inomhusluften kan vara förorenad. Om du märker något av dessa kan det vara dags att undersöka situationen ordentligt.

 1. Ta först en titt på dina energiräkningar. Ser du en gradvis ökning över tid? Det kan vara ett tecken på att ditt hem inte är så väl tätt som det borde vara. Detta innebär att föroreningar kommer in från utsidan och sätter ditt VVS-system (värme, ventilation och sanitet) i överväxel.
 2. Har du huvudvärk oftare än vanligt? Det är det vanligaste varningstecknet för förorenad inomhusluft.
 3. Hur skiljer sig dina upplevelser inomhus och utomhus? Om du till exempel hostar mer när du är inomhus är det ett säkert tecken på att din hemmiljö inte är ren. Var uppmärksam på eventuella hälsoproblem som uppstår när du är hemma.

Motverka kvalster med luftrenare

Kvalster är små spindeldjur, som trivs särskilt bra i strö. Många är omedvetna om att de också kan utgöra ett hälsohot.

Det är främst deras spillning som kan orsaka hälsoproblem: rinnande näsa, kliande ögon och nysningar. Det kan kännas som en förkylning som aldrig tar slut.

 1. Osynliga spindeldjur (ofta mindre än 0,3 mm) trivs främst i dina madrasser och mattor.
 2. Flödet frodas. Varelserna trivs i varma, fuktiga miljöer, där de livnär sig på hudavskrapningar.
 3. Spindeldjuren förökar sig. Många vet inte att dammkvalster kan sprida allergener. I värsta fall orsakar de obehagliga problem som astmaanfall eller eksem.

Att hålla och underhålla ett dammfritt hem är nyckeln när det gäller att förebygga kvalsterangrepp. De otäcka varelserna trivs när det finns damm. Om luftfuktigheten och temperaturen också är optimal är ditt hem utsatt för hälsoförbrytare.

Problemet med vanliga luftrenare är att de inte når alla utrymmen och ytor. Maskinerna förlitar sig på föråldrade filter, som bara renar luften som har turen att passera direkt genom enheten.

Med den exklusiva Oxyplasma-renande kraften från Ozoneair Purify når du både luften och ytorna i ditt hem. På så sätt förhindrar du kvalsterangrepp innan de inträffar och håller ditt hem dammfritt, friskt och fräscht.

Minska allergisymptom

Är du känslig för luft? För en astmatisk kan ren inomhusluft vara lika viktig som allergimedicin, rapporterar Reuters, med hänvisning till en studie från American Academy of Pediatrics.

Djurallergener och pollen: föroreningar som sipprar in från stadens gator genom sprickor och fönster? Ja, allergiframkallande gaser och partiklar lurar ständigt i din hemmiljö. Med en reningsgrad på nästan 100 % ger Ozoneair Purify ett unikt försvar mot allergiska besvär.

Luftrenare mot pollenallergi

Om du lider av pollenallergi kan lindring vara lika enkel som att använda Ozoneair Purify i ditt hem. UV-ljus är känt för att döda bakterier och andra allergener, vilket gör det till ett effektivt sätt att skydda din hemmiljö mot allergier.

Medan många luftrenare på marknaden använder filter för att försöka fånga in allergener, kan dessa bli igensatta och ineffektiva med tiden. Det är inte heller garanterat att en vanlig luftrenare kommer att kunna fånga upp allergenerna i din luftmiljö. Partiklarna är ofta för små för filtren och passerar direkt genom dem.

Ozoneair Purify förlitar sig inte på filter, vilket gör det till en mer effektiv och långvarig lösning för personer som är allergiska mot pollen.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (22)

luftrenare med ozonfunktion

Ozon, eller aktivt syre, är en gas med renande egenskaper. Gasen bryter ner skadliga föroreningar till vanliga, helt ofarliga syremolekyler. Man kan säga att ozon är naturens rengöringsmedel.

Var medveten om skillnaden mellan ozongeneratorer och luftrenare. En ozongenerator är oftast en maskin som man använder vid behov till exempelozon luftrening. Den sistnämnda är framför allt mycket effektiv mot dålig lukt och mögelsporer.

En luftrenare, å andra sidan, används för att kontinuerligt rena inomhusluften. Men även dessa kan använda små mängder ozon för mer effektiv rengöring.

Ett exempel på denna funktion finns i modellen Ozoneair Purify 120. Ozoneairs kraftfullaste modell rengör utrymmen och ytor med en kvadratmeter mellan 5 och 120. Det gör att du kan säkerställa hälsan på allt, från skrubbning till första våningen. .

Purify 120 tar inte bara bort allergener, damm och andra föroreningar från luften, den tar också bort lukt. Luftrenaren har tre fläktlägen, så att du kan skräddarsy reningen efter dina behov. Och eftersom du är på autopilot behöver du inte oroa dig för att ständigt ändra inställningar. Inget krångel, bara ren luft.

Tillsammans utgör Ozoneairs två vardagsprodukter ett par rengöringsradarer. Med denna duo får du ett konstant skydd mot hemsjukvårdsbrottslingar och en maskin som du då och då kan använda för att ta din städning till nästa nivå.

Välj en luftrenare för sovrummet

Att använda en luftrenare är ett effektivt sätt att hålla ditt sovrum friskt. Den genomsnittliga personen sover ungefär en tredjedel av sitt liv. Därför är det viktigt att se till att ditt sovrum är så rent som möjligt.

Varför är Ozoneair Purify så tyst? 24/7-lösningen använder Oxyplasma-teknik, en unik rengöringskraft och en restprodukt som sträcker sig utanför själva maskinen. Detta innebär att fläktarna och filtren inte behöver arbeta lika hårt.

Dessutom är reningskammaren utvecklad i nära samarbete med Luleå tekniska universitet och är designad för att vara nästan tyst.

Råd! Du kan välja mellan tre fläktlägen. Nattläge, den tystaste inställningen, är perfekt för dem som vill ha en hälsosammare vilsam sömn, utan irriterande hum.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (23)

Förhindra framtida mögeltillväxt

IformluftrenareBefintlig mögel kan inte rengöras. Men tack vare sin unika reningsteknologi kan Ozoneair Purify förhindra mögeltillväxt i framtiden.

Med hjälp av elektroner, joner och laddade partiklar förstörs mögelsporer direkt efter att de dyker upp. Maskinen dödar sporerna innan de hinner spridas i din hemmiljö. Hemligheten? Den proprietära, proprietära Oxyplasma-forskningsmetoden för rengöring.

Att ta bort mögel när det väl har växt är dyrt, tidskrävande och svårt. Mögelsporer letar ständigt efter ytor i ditt hem att fästa sig på. Därför är det en bra idé att få skydd dygnet runt och förebygga hemsjukvårdsbrottslingar i realtid.

Ozoneair luftrenare | Shop Purify - Gör din inomhusluft hälsosam (24)

Frågor och svar om luftrenare.

Oavsett om din luftrenare använder kolfilter eller HEPA-filter, bör du byta ut filtret regelbundet. Kolfilter behöver vanligtvis bytas ut oftare än HEPA-filter, ungefär en gång var sjätte månad i genomsnitt, jämfört med en gång om året för HEPA-filter.

I vissa fall kan luftrenare förbruka mer än 100W, vilket kan ge dig en rejäl elräkning för dagligt bruk. Men det finns alternativ: energieffektiva luftrenare är betydligt lägre än så. Ozoneair Purify använder mindre el än en glödlampa. Nu behöver du inte oroa dig för att din energikostnad ska skjuta i höjden med 24-timmars användning.

En luftrenare är utformad för att ta bort föroreningar från luften i ditt hem. Detta kan inkludera virus, bakterier, damm, pollen, mjäll från husdjur, rök och mer.

Luftrenare finns i en mängd olika storlekar och kan användas i specifika rum eller för hela ditt hem. Ozoneair Purify luftrenare rengör upp till 30 m2, 60 m2 eller 120 m2.

En luftfuktare, å andra sidan, tillför fukt till luften. Detta kan vara fördelaktigt i ett torrt inomhusklimat, som under vintern, då värmen kan göra att luftmiljön känns torr och obehaglig.

Luftrenare minskar astmatikers exponering för föroreningar i inomhusmiljön. Detta minskar också symtomen.Obehandlad inomhusluft ökar risken för ett obehagligt astmaanfall, som kan pågå från några minuter till flera dagar.

Denna luftrenare arbetar på molekylär nivå för att eliminera dammkvalster, ilska från husdjur och passiv rökning i ditt hem. Dessa ämnen kan framkalla och förvärra astma. Med hjälp av ultraviolett ljus bryts partiklarna ner i realtid och försvinner på nolltid.

I vilket rum du ska placera luftrenaren beror på några olika faktorer. Framförallt måste du ta hänsyn till storleken på rummet, men också hur mycket tid du spenderar i rummet, samt vem som vistas där. Finns det ofta äldre människor eller barn i rymden? Då är det extra viktigt att luften är ren.

En av de vanligaste, förbisedda och hälsofarliga källorna till luftföroreningar inomhus är madrasser, kuddar och hushållsmöbler. Dessa föremål är gjorda med en mängd olika kemikalier, gaser och material. Dessa kan släppa ut föroreningar i luften, inklusive flyktiga organiska föreningar (VOC), flamskyddsmedel och formaldehyd.

Generellt sett är sovrum och vardagsrum bra kandidater för en luftrenare. Det är där du spenderar det mesta av din tid.

Här är en tydligare beskrivning av möjliga användningsområden för Ozoneair Purify luftrenare:

 1. Sovrummet. Dammkvalster och andra olägenheter lurar mellan sängkläder och lakan. Luftrenare hjälper dig och dina nära och kära att sova bekymmersfria och friska.
 2. Vardagsrum. Skadliga partiklar och kemikalier sipprar ständigt in från vardagsprodukterna i ditt hem. Med en luftrenare kan du säkerställa hälsan i din vardag och skydda dina nära och kära – helt automatiskt.
 3. Köket. Studier visar att kött och rök kan avge gaser som kan irritera luftvägarna eller, ännu värre, skada lungorna. Luftrenare hjälper dig.
 4. Källaren. Är du trött på lukten av källaren? Orolig för att osynliga mögelsporer slår i ditt hem och din hälsa? Luftrenare förhindrar framtida spridning av mögelsporer, samtidigt som de ersätter unken dofter med kristallklar, frisk, frisk luft.

Ozoneair Purify kan rena allt från enskilda rum till ett helt hus, beroende på modell. Om du letar efter en allt-i-ett-lösning för hemmet rekommenderar virena 120, som kontinuerligt säkerställer hälsan i rum mellan 5 och 120 kvadratmeter.

Det är extremt osannolikt att du blir sjuk av en luftrenare. Faktum är att dessa enheter kan hjälpa dig att undvika sjukdom genom att ta bort skadliga partiklar från luften.

Det är dock viktigt att se till att din luftrenare underhålls ordentligt. Ett smutsigt eller igensatt filter kan orsaka luftflödesproblem och potentiellt släppa ut föroreningar i luften.

Ozoneair Purify förlitar sig inte på filter för att rena luften. Detta innebär inte bara mindre underhåll, utan också hälsosammare inomhusluft. Inte konstigt att denna luftrenare sålde slut inom några timmar efter att den släpptes.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 16/06/2023

Views: 6088

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.